Bändimuskari & Bändikerho
Ilmoittaudu mukaan!

BÄNDIMUSKARI 5-6-vuotiaille

Bändimuskari on tarkoitettu alle kouluikäisille, 5-6-vuotiaille. Tutustumme erilaisiin soittimiin ja soitamme yhdessä eri soitinkokoonpanoilla, näihin kuuluvat myös bändisoittimet. Opettelemme käsittelemään soittimia oikein ja otamme selvää mistä soittimet ovat saaneet alkunsa. Pääpaino on musiikkiin tutustumisella, ilon kautta oppimisella ja antamalla aikaa oppimiselle, täällä meillä ei ole kiire.

Käytössä on tavallisten nuottien lisäksi kuvionuotit, koska niiden käyttö musiikinopetuksen alkuvaiheessa on helpompaa ja mielekkäämpää, koska kuviot ja värit on helppo siirtää eri soittimiin.

Omat pienet sävellykset ja tehtävät ovat osa tuntejamme, muutama läksykin saattaa tulla aika-ajoin.

Multi-instrumenttiopetus, lapsilähtöinen pedagogiikka, luovuus ja yksilöt huomioonottavat opetustyyli ovat Anna Degermanin didaktiikan kulmakiviä. Bändimuskarissa muksulla on aikaa tutustua musiikkiin ilmiönä, yhdessä muiden kanssa ja oppia musisoimaan omana itsenään, osana pientä ryhmää. Tämä on hyvä valinta lapselle joka tarvitsee aikaa oppimiselle, on ehkä ujo vielä aloittamaan yksilötunnit tai haluaa oppia pienryhmässä.

Bändimuskari ke 18-18.45  Lahden Steiner koulun musaluokassa.

Bändimuskarin lukukausimaksu on 230€

BÄNDIKERHO 1.-5.- LUOKKALAISILLE

Bändikerho on tarkoitettu alakoululaisille, 1.-5.lk. Bändikerhossa tutustumme ja soitamme niin bändisoittimia, kuin muitakin akustisia instrumentteja. Tutustuessamme uusiin soittimiin käymme läpi kunkin soittimen alkuperän ja käytämme apunamme myös nettiä. Hyödynnämme muutamaa mobiilisovellusta oppimisen tukena.
Bändi voi koostua monenlaisista soittimista ja lasten toiveet otetaan huomioon. Bändikerhossa tutustutaan nuotteihin, opetellaan musiikin teoriaa, niin että se tukee yhdessä soittamista. Muutama läksykin saattaa tulla. Tarvitset mukaan oman nuottivihon, kansion nuoteille ja penaalin (lyijykynä ja kumi). Käytössä on kuvionuotit apuna, jos niistä on jollekin enemmän hyötyä. Bändikerhossa olemme vapaita tutkimaan musiikin eri ilmiöitä, säveltämään ja soittamaan yhdessä niin, että jokaisella on rauha oppia omaan tahtiinsa, eikä siellä tarvitse jännittää. Meillä ei ole paineita kokeista, esiintymisistä tai muista velvoitteista, mutta halutessamme saamme esiintyä niin paljon kuin huvittaa. Täällä jokaisen soittajan oma ääni on tärkeä ja arvokas.

Jos sinulle on kivointa oppia yhdessä ja antaa musiikin tekemiselle aikaa, on bändikerho paikka
johon kannattaa tulla. Täällä soitamme ilolla!
Tervetuloa!

Bändikerho ke 18.45-19.30  Lahden Steiner koulun musaluokassa.

Bändikerhon lukukausimaksu on 230€

Kysy lisää  Anna Degerman 0505949349 

 

 

Share This