Hauskat Sävelet

Hauskat Sävelet on yksityinen musiikkikoulu, jossa on mukana koko Rouvalin perhe ja joukko ammattitaitoisia ja samanhenkisiä opettajia. Musiikkikoulu on aloittanut toimintansa jo vuonna 2002. Musiikkikoulu toimii Lahdessa viidessä toimipisteessä Keskustassa, Pesäkalliossa, Jalkarannassa, Renkomäessä sekä Karistossa.

Uskomme, että musiikin opiskelu on hauskaa, mukavaa ja rentoa. Sen ei tarvitse olla ryppyotsaista ja stressaavaa tutkintoihin tähtäävää opiskelua. Tasokokeiden (ent. kurssitukintojen) suorittaminen on koulussamme kuitenkin mahdollista kaikille halukkaille.

Periaatteemme on herättää ja vaalia rakkautta musiikkiin ja arvostaa ja kunnioittaa sitä. Tavoitteenamme on kasvattaa musiikin käyttäjiä, joille oma musiikkiharrastus on väylä ilmaista itseään, kokea ja tuntea. Heistä kasvaa tulevaisuuden ammattilaisia, konserttiyleisöä ja kulttuurin käyttäjiä.

Parhaimmillaan harrastus johtaa siihen, että voi jakaa tuntojaan yhdessä musisoimalla. Konserteissa, joita järjestämme lukukauden aikana, soittavat opettajat yhdessä oppilaiden kanssa erilaisissa kokoonpanoissa. Musiikki on kansainvälinen kieli.

Jokainen musiikista kiinnostunut on tervetullut kehittämään taitojaan, sillä nuoriso-osaston lisäksi meillä on myös aikuisosasto. Oppilaat valitaan ilman pääsykoetta ilmoittautumisjärjestyksessä  kulloinkin vapaana oleville paikoille.


Annamme yksilöopetusta seuraavissa instrumenteissa:
piano,huilu,kantele
viulu, alttoviulu, sello
klarinetti, saksofoni
harmonikka
kitara, sähkökitara, sähköbasso, ukulele
rummut, konemusiikki
klassinen yksinlaulu, pop/jazzlaulu , musikaalilaulu

Ryhmät Aikuisten kuoro, Muskari, Bändimuskari, Multi-Instru ,BändiKerho, Viulu ja Sello ryhmät.

Meillä on lämpimästi tervetulleita eritysoppilaat soittamaan ja laulamaan. Hauskoissa Sävelissä annetaan jokaiselle mahdollisuus musiikin harrastamiseen.

Lukukaudet ja loma-ajat noudattavat koulujen loma-aikoja. Katso tarkemmat tiedot ja lukukausimaksut täältä.

Hauskat Sävelet

 

 

Hauskat Sävelet

 

Share This