Meillä oli ensimmäinen opettajankokous kesän jälkeen, tai voisiko sanoa keskellä kesää, sillä toden totta, kesä jatkuu vieläkin ainakin säiden puolesta. Oli ihana tavata ja halata kaikki upeat opettajamme ja markkinoinnin raudanlujat ammattilaiset Hanna ja Pasi pitkän ja ansaitun kesätauon jälkeen.

Ilta alkoi kahvin ja herkullisten leivonnaisten kera. Tarjolla oli voileipäkakkuja ja tietysti sienipiirasta, kun sienihullujen kahvipöydästä on puhe. Lisäksi mustikka- ja omenapiirasta, kun omppupuutkin panevat parastaan ja notkuvat mehukkaita hedelmiä punaisenaan.

Hanna ja Pasi kertoivat meille markkinoinnista ja some-maailmasta sekä uudistumassa olevista kotisivuistamme. Niistä tulee upeat ja tämän jälkeen meitä on varmasti paljon helpompi lähestyä, kun jokainen opettaja on tehnyt itsestään pienen videonpätkän tiedän katseltavaksenne. Yllättävän vaikea juttu, vaikka kaikki olemme esiintyviä taiteilijoita ja jatkuvasti esillä, MUTTA SOITTAEN tai LAULAEN.

OTTOJA YLI 38

Kaikki jouduimme hieman mukavuusalueen ulkopuolelle ja jotkut todella epämukavuusalueelle. Joillakin ottoja tuohon pieneen videonpätkään oli tullut yli 38, mutta uuden opettajamme Taavitsaisen Saaran video tunturista tuli jo toisella otolla. Myös paikan haku oli mielenkiintoinen, mistä mukava, kaunis, erilainen ympäristö, aurinkoa vai iltaa, sisällä vai ulkona, puun katveessa vai kukkien keskellä, kaikki oli mahdollista. Laitoin meidän Matin jopa järveen uimaan ja yritin kuvat pientä haastattelupätkää sieltä 🙂 No, sitä materiaalia ette näe, koska eihän hänellä ollut uimahousuja jalassa mökkijärvessä ja Koskiojärven vesi on aika kirkasta.

Laitoin meidän Matin jopa järveen

Tämä hanke oli hyvin voimaannuttava ja kun uskalsi tehdä itsestään sen ensimmäisen videon, kynnys seuraavan tekemiseen on jo paljon matalampi. Tämän huomasin ollessamme mattopyykillä. Ihan hetken mielijohteesta tyrkkäsin kapulan Matille ja sanoin, että nyt nappaa minusta video, laitan koulun facebook-sivuille kaikkien hämmästeltäväksi. Ja toden totta! Tykkäyksiä tuli paljon. Ilman meikkiä, märkänä kylmästä vedestä ja kuorrutettuna mäntysuovalla, punaisena ja hikisenä kuumuudesta, mutta onneksi ei vielä ole tuoksuvia nämä videot. Toisaalta harmi, sillä on ihana tuo puhtaan maton ja mäntysuovan tuoksu.

Ammattitaitoa ja hyviä tyyppejä

Kokouksessa rupattelimme paljon ja mietimme syksyn tärkeitä päiviä ja ihan normaalin opetuksen tarjontaa ja päämääriä, aikataulutusta sekä ohjelmapalveluita, joita nyt lähdemme aktiivisesti esittelemään sivuillamme. On huikeaa huomata, kuinka monipuolinen, taitava ja osaava joukko huippumuusikoita sekä huippuopettajia Hauskoissa Sävelissä on! Uutuuksia on paljon, Multi-instru ja kannel. Tarjoamme myös opetusta erityisille oppijoille, sillä meillä on kaksi erityisopettajaa joukossamme.

Tarjoamme myös opetusta erityisille oppijoille

Blogi on tarkoitettu kaikille opettajillemme. Tänne voi kirjoitella kuulumisia pitkin vuotta. Kivoja juttuja tunneilta, pieniä vinkkejä musiikista ja sen esittämisestä, kaikenlaisia tunnelmia sanoin ja kuvin, mutta niin , että kaikki ovat omalla mukavuusalueellaan.

Ihanaa alkavaa lukuvuotta!
Marja

Samankaltaiset artikkelit