Kesäopetus

Hauskat Sävelet tarjoaa laulun ja soitonopetusta myös kesällä!

Kesäopetus 2023

Kesä on erinomainen aika aloittaa uusi harrastus tai kehittää jo olemassa olevaa taitoa. Meidän ammattitaitoiset opettajamme auttavat sinua löytämään oma äänesi ja kehittämään soittotaitojasi.

Lauluopetus sopii kaikenikäisille ja -tasoisille oppilaille, ja meiltä löydät kesäopetusta myös musiikin erityisopetuksessa sekä multi-instrussa. Lisäksi järjestämme kesäkurssin viulu ja selloryhmissä lapsille sekä aikuisille.

Lue lisää kesäopetuksemme tarjonnasta ja tule mukaan oppimaan uutta ja nauttimaan musiikista kesällä.

Kesän opetustunnit pidetään Mariankatu 16 A, Lahti

Kesäopetus

30 min oppitunti 30 €
45 min oppitun
ti 45
60 min oppitun
ti 60 €


Vinguttajat ja Sahaajat kesäkurssi 3-6.7.23 200€

Viulu ja Sello kesäkurssit
3-6.7.23

Omat ryhmät lapsille ja aikuisille 3.-6.7.23 Lahden keskustassa Mariankatu 16 A

Kouluikäiset lapset Klo 13 -16

Aikuiset Klo 17-19

Vinguttajat&Sahaajat on uudenlainen konsepti, joka yhdistää kansanmusiikkia, yhteissoittoa, soitonopetusta ja improvisaatiota. Vinguttajat& sahaajat-kesäkurssi tarjoaa mahdollisuuden yhteissoittoon myös kesäaikaan. Kesäkurssi on myös hyvä tilaisuus kokeilla uutta harrastusta rennossa ilmapiirissä tai syventää jo aikaisemmin aloitettua soittoharrastusta.

Vinguttajat&sahaajat -ryhmässä pääsee heti soittamaan yhdessä muiden kanssa taitoihin tai aiempaan soittokokemukseen katsomatta. Kurssilla opitaan soittamaan omalla soittimella ilman nuotteja yhdessä muiden kanssa ja harjoitellaan valmiiksi kurssia varten tehtyjä sovituksia suomalaisista kansanmusiikkikappaleista.
Vinguttajat&Sahaajat -kesäkurssi sisältää kaksi eri-ikäisten soittajien ryhmää. Ensin iltapäivällä on kouluikäisille lapsille suunnattu kurssi ja alkuillasta aikuisten jousisoittajien vuoro.
Kurssi rakentuu kolmesta harjoituspäivästä ja kurssi huipentuu upeaan ryhmien yhteiseen kenraaliin ja päätöskonserttiin 6.7.

Kurssilla on tärkeimpänä ajatuksena, että soittaminen on hauskaa yhdessä!

Mitä kurssi sisältää :

  • Yhdessä soittamista ja leikkimistä
  • Kansanmusiikkia
  • Improvisointia
  • Virheiden pelosta vapautumista
  • Rentoutusharjoituksia
  • Taiteilua
  • Kenelle
  • Viulun ja sellon soitosta kiinnostuneille.
  • Sinulle, joka olet jo soittanut vähän tai vähän pidemmänkin aikaa.

Sinulle, joka et ole ikinä soittanut mitään, mutta olet aina haaveillut musiikkiharrastuksesta. Nyt on hyvä hetki päästä kokeilemaan soittamista turvallisessa ilmapiirissä!

Vinguttajat&sahaajat on jousisoittimille kehitetty konsepti, mutta toivotamme myös muiden soitinten soittajat tervetulleiksi!

Missä ja milloin ?

Kurssi järjestetään 3.-6.7.23 Lahden keskustassa Mariankatu 16 A

Kouluikäiset lapset Klo 13 -16

Aikuiset Klo 17-19

Kesäkurssin huipennuksena rennon kesäinen päätös konsertti torstaina 6.7. järjestetään Kariniemen teatterissa, Pikku-Vesijärven puistossa.

Huom.
Torstaina 6.7 molemmilla ryhmillä yhteiset aikataulut (kenraali+konsertti). Tarkempi aikataulu ilmoitetaan kurssikirjeessä.

Mitä maksaa?

Kesäkurssin hinta on 200€

Kurssin hinta sisältää neljän päivän opetukset ja päättökonsertin, kurssimateriaalit ja pienet välipalat.

Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu mukaan osoitteessa hauskatsavelet.fi!
Kysy lisää:
vinguttajat.sahaajat@gmail.com
Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opettajina:Heidi Knuters & Stella Kullström (viulu) ,Anniina Saarikko (sello)

Musiikin erityisopetus

Anna Degerman

Hauskat Sävelet tarjoaa musiikin erityisopetusta myös kesällä, jotta jokainen oppilas voi nauttia musiikin tekemisestä ja kehittää taitojaan ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa. Erityisopetus on räätälöityä yksilöllisiin tarpeisiin, ja meillä on kokemusta erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden ohjaamisesta.

Tarjoamme musiikin erityisopetusta esimerkiksi kehitysvammaisille, autismikirjon henkilöille, kuulovammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville oppilaille. Opetus voi sisältää laulua, soittoa ja musiikin teoriaa, ja se räätälöidään aina oppilaan tarpeiden mukaan.

Erityisopettaja Anna Degerman on erikoistunut musiikin erityisopetukseen ja hänellä on siitä vuosien kokemus. Tule mukaan Hauskojen sävelten musiikin erityisopetukseen ja anna musiikin ilon ja kehittymisen kuljettaa sinua eteenpäin.

Musiikin erityisopetusta tarjotaan kesällä alkaen viikosta 21. Minimi opetustunnit 4 kertaa. Opetustunnit pidetään kerran viikossa sovittuna ajankohtana. Voit valita opetustunnin pituudeksi 30/45/60 min.

Multi-instru

Anna Degerman

Hauskat Sävelet Multi-instru kesäopetuksessa on mahdollista oppia monipuolisesti monessa eri soittimessa. Multi-Instru -opetus antaa mahdollisuuden oppia useita eri soittimia yhden opetuksen aikana. Opetus tapahtuu ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa ja oppilas voi valita haluamansa soittimen, josta aloittaa oppimisen.

Tule mukaan Hauskojen sävelten kesäopetukseen ja kehitä taitojasi monipuolisesti useassa eri soittimessa. Kesäopetus on mahdollista räätälöidä oppilaan toiveiden mukaan, joten otathan yhteyttä ja kerro meille toiveesi

Multi-instru opetusta tarjotaan kesällä alkaen viikosta 21. Minimi opetustunnit 4 kertaa. Opetustunnit pidetään kerran viikossa sovittuna ajankohtana. Voit valita opetustunnin pituudeksi 30/45/60 min.

Pop/Jazz laulu

Annika Myllyoja

Hauskat Sävelet tarjoaa kesällä laulunopetusta, jossa voit kehittää pop/jazz-laulutaitojasi ammattitaitoisen opettajan johdolla. Meiltä löydät laadukasta ja monipuolista opetusta kaikenikäisille ja -tasoisille laulajille. Pop/jazz-laulussa keskitytään monipuolisesti laulutekniikkaan ja eri genrejen tyylinmukaiseen laulamiseen, jolloin pääset kehittämään omaa ääntäsi ja tyyliäsi sekä ilmaisemaan itseäsi musiikin avulla. Tule mukaan oppimaan uutta ja nauttimaan musiikista kesällä Hauskojen Sävelten parissa!

Kesäopetus pop/jazz laulutunnit 8 opetuskertaa viikkoilla 19-26. Opetustunnit pidetään kerran viikossa sovittuna ajankohtana. Voit valita opetustunnin pituudeksi 30/45/60 min.

Tervetuloa kesätunneille!

Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä koskien kesäopetusta. Ota rohkeasti yhteyttä.
Marja Rouvali +358 40 838 9081

Viulu ja Sello kesäkurssit
3-6.7.23

Opettajina:Heidi Knuters & Stella Kullström (viulu) ,Anniina Saarikko (sello)

Pop/jazz laulu

Annika Myllyoja

Musiikin erityisopetus

Anna Degerman

Multi-instru

Anna Degerman

Ilmoittaudu

Kesäopetus

Oppilaan nimi(Pakollinen)
Kesäopetus johon haluan ilmoittautua(Pakollinen)
Kesäopetuksen aika(Pakollinen)
Haluan maksaa opetuksen(Pakollinen)
Kesäopetuksen säännöt(Pakollinen)
Sovitut kesäopetuksen tunnit on sitovia.
Tähän kenttää voit kirjoittaa lisätietoja oppilaasta. Käymme yhdessä kyseiset asiat läpi, kun olemme teihin ilmoittautumisen jälkeen yhteydessä.