Tervetuloa Hauskat Sävelet kuoroon! Aikuisten sekakuoro

Kuorossa laulaminen on todella mukavaa, kun hyvässä ja toisia arvostavassa hengessä teemme yhdessä musiikkia. Laulamisen tiedetään olevan terveellistä monin tavoin, ja se on hyvä sosiaalisen kanssakäymisen muoto.

Harjoituksissa teemme alkuun äänenhuolto- ja äänitekniikkaharjoituksia, mm perehdymme lauluhengitykseen, sointiin ja artikulaatioon. Kaikessa tekemisessä on tärkeää, ettemme keskity ”virheisiin”, vaan treeneissä etsimme jokaisen parasta soivaa ääntä, yhteissointia ja kokonaisuutta, silti tehden tarkkaa ja laadukasta työtä.

Nuotinlukutaitoa tai aiempaa harrastuneisuutta ei välttämättä edellytetä, mutta rohkeutta ja musiikin yhdessä tekemisen tahtoa ja taitoa kylläkin, sekä tietynasteista musikaalisuutta, koska laulamme äänissä; kuorossa nais- ja miesäänet jakautuvat sopraanoon, alttoon, tenoriin ja bassoon.

  Ohjelmistona on kaikenlainen kiva kuoromusiikki, ja kuoronjohtajana olen avoin myös biisiehdotuksille. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta treenata stemmoja kotona, nauhoitetaan stemmat myös kuunneltaviksi esimerkiksi WhatsAppin kautta. Jos haluat laulaa mukavien ihmisten kanssa kuorossa, ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

 

Hauskat Sävelet aikuisten kuoroa johtaa Pia Raanoja. Katso Pian esittely tästä alta.

 

Hauskat Sävelet kuoro , aikuisten sekakuoro

Lahden Steinerkoululla keskiviikkoisin  klo.19.00-20.30
Syyslukukausi alkaa viikolla 34.

Kuoron lukukausimaksu 135€

 

 

Tervetuloa Hauskat Sävelet lapsikuoroon!

 Lähde löytöretkelle omaan ääneen, musiikin ihmeelliseen maailmaan. Kuuntele kuinka äänet soivat yhdessä ja erikseen. Meillä jokaisella on oma ainutlaatuinen ja persoonallinen ääni, josta saamme olla ylpeitä. Olemme upea, kokonainen ääni-instrumentti, aina päästä varpaisiin asti. Kuorossa, saamme laulaa yhdessä kavereiden kanssa ja nauttia musiikin tuomasta riemusta sekä välittää sitä myös eteenpäin muille kuulijoille. Opimme kuinka ääni ja keho toimivat yhdessä, miten ne kulkevat käsi kädessä, niin kuin parhaat ystävät, bestikset. Saamme oppia kivojen harjoitusten kautta kuorolaulun perusteita, ilmaisutaitoa sekä kuorotoimintaa ryhmässä, kaverit huomioon ottaen. Kuorossa ohjelmisto koostuu monipuolisesti tutuista, että uusista lastenlauluista, kansanlauluista ympäri maailmaa, elokuva- ja musikaali sävelmistä, kevyestä pop-musiikista sekä tietysti lasten ja nuorten omista toivomuksista, joita lauletaan 1-3 äänisesti. Kuorossa  teemme myös erilaisia kehon lämmittely ja äänenavaus harjoituksia sekä tutustumme kehorytmiikan saloihin. . Soita ja kysy lisää kuoroista   Marja Rouvali 0408389081

 

¨Laulaen iloa saamme, sitä myös toisille jaamme.

 Hetkinen siis laulakaamme, musiikki yhteistä on!

Hauskat Sävelet lastenkuoroa johtaa
Eija Granbacka

Töitä musiikin parissa Eija on tehnyt monipuolisesti ja oppijoita on ollut vauvasta vaarin sekä erityisryhmiin. Kuoronjohto on se rakkain, sitä Eija on tehnyt yli kymmenen vuotta.

 

Hauskat Sävelet lastenkuoro

Lahden Steiner koululla keskiviikkoisin 
klo:17-18.15
kevätlukukausi alkaa viikolla 2

Kuoron lukukausimaksu 135€

 

 

Share This