kuoro

Jos haluat laulaa mukavien ihmisten kanssa kuorossa, ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Tervetuloa Hauskat Sävelet aikuisten sekakuoroon!

Kuorossa laulaminen on todella mukavaa, kun hyvässä ja toisia arvostavassa hengessä teemme yhdessä musiikkia. Laulamisen tiedetään olevan terveellistä monin tavoin, ja se on hyvä sosiaalisen kanssakäymisen muoto.

Harjoituksissa teemme alkuun äänenhuolto- ja äänitekniikkaharjoituksia, mm perehdymme lauluhengitykseen, sointiin ja artikulaatioon. Kaikessa tekemisessä on tärkeää, ettemme keskity ”virheisiin”, vaan treeneissä etsimme jokaisen parasta soivaa ääntä, yhteissointia ja kokonaisuutta, silti tehden tarkkaa ja laadukasta työtä.

Nuotinlukutaitoa tai aiempaa harrastuneisuutta ei välttämättä edellytetä, mutta rohkeutta ja musiikin yhdessä tekemisen tahtoa ja taitoa kylläkin, sekä tietynasteista musikaalisuutta, koska laulamme äänissä; kuorossa nais- ja miesäänet jakautuvat sopraanoon, alttoon, tenoriin ja bassoon.

Ohjelmistona on kaikenlainen kiva kuoromusiikki, ja kuoronjohtajana olen avoin myös biisiehdotuksille. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta treenata stemmoja kotona, nauhoitetaan stemmat myös kuunneltaviksi esimerkiksi WhatsAppin kautta. Jos haluat laulaa mukavien ihmisten kanssa kuorossa, ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Hauskat Sävelet -kuoro , aikuisten sekakuoro

Mukkulan kirkko
keskiviikkoisin klo: 18 – 19.30
kevätlukukausi alkaa viikolla 3.

Kuoron lukukausimaksu 135€

 

Hauskat Sävelet aikuisten kuoroa johtaa Pia Raanoja.

Tule mukaan laulamaan!

Tarjoamme myös monipuolista laulutunteja Lahdessa. Opetustunneistamme löytyy laulunopetusta, klassista laulua, musikaalilaulua, pop/jazzlaulua, ja oikeastaan ihan kaikkea, mitä osaat toivoa.

Uuden toivon joulukonsertti 9.12.23