Laulunopetus

Monipuolista laulunopetusta Lahdessa.

Laulunopetus

Matalan kynnyksen laulunopetusta kaikille niille, jotka eivät ole aiemmin tohtineet laulutunneille, ikään tai tasoon katsomatta. Opetukseen kuuluu laulun ja äänenkäytön tekniikkaa, sekä  ääniharjoituksia. 

Oppilaalle valitaan sopiva ohjelmisto eri musiikkityyleistä, ottaen oppilaan mahdollisuudet ja toiveet huomioon. Tutustumme samalla eri musiikkityyleihin ja lauluihin liittyvään esityskäytäntöön. Tunneilla on rento ja lempeä meininki,  mutta silti teemme tavoitteellista työtä.

Äänenkäyttö on hyvin henkilökohtainen asia, ja siksi lähestymistapa näillä tunneilla on hyvin yksilöllinen,  ja henkilökohtaiset tarpeet sekä toiveet huomioon ottava. Opettaja, oopperalaulaja ja laulupedagogi Pia Raanoja on mm. opettanut musiikkia ja laulua erityisopiskelijoille,  ja hänen  mottonsa on: laulu ja musiikki kuuluvat kaikille, ja niissä voi jokainen oppia ja kehittyä!

Laulunopetus Lahti

En halua keskittyä oppimisessa virheisiin, vaikka tarkka ja vaativakin ope osaan myös olla.

Tunneilla haetaan jokaisen omaa optimaalista äänenkäyttöä mm hyvän ryhdin omilla ”asetuksilla”, hengityksen ja äänenpaineen säätelyn harjoituksilla, soivien resonanssionteloiden etsimisellä, artikulaatio- eli tekstintuottoharjoituksilla, sekä äänialaa laajennetaan alas ja ylöspäin soivemmaksi erilaisilla ääniharjoituksilla. Oman äänen etsiminen ja kehittäminen on mielenkiintoista; ääntään voi kehittää mm puhetyöläinen ja vaikkapa kuorossa tai karaokessa laulava!

Laulunopettaja

Pia Raanoja

Musiikinmaisteri Pia Raanoja johtaa myös Hauskat Sävelet kuoroa.

Meillä voit opiskella monenlaista laulua. On klassista laulua, musikaalilaulua, pop/jazzlaulua, laulelmaa, aikuisten kuoroa ja oikeastaan ihan kaikkea, mitä osaat toivoa!

laulunopetusta Lahdessa

Lukukausi hinnat

Laulunopetus

Opetus
lukukausi
30min

445€

45min

655€

60min

890€