Musikaalilaulu

Tärkeää on että oppilas saa tunneilla laulaa mielimusiikkiaan.

Musikaalilaulu

Musikaalilaulun opetus jatkuu syksyllä 2024

Elina Ruti opettaa monipuolista ja vahvaa äänenkäyttöä sekä näyttelijäntyöllistä ilmaisua musikaalinumeroiden ja teatterilaulujen esittämiseen. Ruti on esiintynyt mm. Turun kaupunginteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa sekä Pesäkallion kesäteatterissa. Ruti on myös ääninäytellyt lukuisissa lasten animaatioissa.

Musikaalilaulun opetus sisältää valitun pituiset viikottaiset yksilö laulutunnit 30 min tai 45 min, joilla kehitetään äänen käyttöä ja laulujen tulkintaa sekä ryhmätunnin kerran kuussa.

Ryhmätunneilla kehitetään esiintymistä ja kehollista ilmaisua, sekä opetellaan dueettoja sekä ensemble kappaleita. Tunneilla on mukana oma säestäjä.

Tärkeää on että oppilas saa tunneilla laulaa mielimusiikkiaan. 

Erilaisten harjoitusten ja eri tyylisten kappaleiden avulla treenataan ääntä soimaan kullekin luonnollisella ja vaivattomalla tavalla, ja siten että ääntä jaksaa laulattaa elämässä mahdollisimman pitkälle.

Tehdään muun muassa hengitys-artikulaatio- ja rytmiharjoituksia sekä erilaisia äänijumppia – kaikkea hauskaa mikä auttaa laulamaan pelottomasti.

Riittää että on halu ilmaista itseään laulamalla

Kuka tahansa voi aloittaa lauluharrastuksen milloin vaan. Opettaja kyllä rohkaisee heittäytymään ja luottamaan omiin kykyihin!

Tervetuloa musikaalilaulu tunneille!

Musikaalilaulun opettaja

Elina Ruti

Tule mukaan musikaalien kiehtovaan maailmaan.
Elina Ruti kertoo videolla musikaalilaulun opetuksesta.

Musikaalilaulu

Lukukausi hinnat

Musikaalilaulu sisältää yksityistuntien lisäksi kerran kuukaudessa ryhmätunnin säestäjän kanssa.

Opetus
lukukausi
30min

655€

45min

865€

Hauskat Sävelet laulutunnit

Oletko kiinnostunut laulamisesta? Tule mukaan musikaalien kiehtovaan maailmaan.