Hauskat Sävelet on myös ohjelmatoimisto Lahdessa
tarjoamme asiakkaillemme laadukasta viihdettä mm. yritysjuhliin, häihin, asiakastilaisuuksiin, henkilöstöjuhliin, pikkujouluihin, harjannostajaisiin, lastentapahtumiin, messuille. Kauttamme musiikot hautajaisiin, muistotilaisuuksiin ja kotijuhliin, sekä festivaaleille ja muihin yleisötapahtumiin.
Tsekkaa artistit
Ohjelmatoimisto viihteen maailmassa pyrkimyksemme on tuottaa ja toimittaa asiakkaille juuri heidän toiveidensa mukaista musiikkia ja viihdettä asiakkaan tilaisuuteen sopivalla sisällöllä. Ideanamme täten helpottaa asiakkaan mielikuvaa siitä miltä juuri hänen tilaisuutensa tai tapahtumansa tulisi näyttää ohjelman osalta.

Meiltä löydät artistit ja musiikin piinkovat ammattilaiset seuraavanlaisiin tapahtumiin:

– klubikeikat

– Yksityiset kotijuhlat

– Hautajaiset ja muistotilaisuudet
– festarikeikat
– konsertit
– kirkkokonsertit
– trubaduurikeikat, duot, triot,
– bilebändit

Kysy ohjelmapalveluista

Saara Ja Olli duoband

Poppia, rokkia ja iskelmää – kunnon meiningillä! Suurin osa tunnettuja covereita, mutta seassa omiakin biisejä. YouTube-kanava: Saara ja Olli duoband

The Strongbows

StrongBows on lahtelaislähtöinen jousiyhtye, jonka musiikki ja esiintyminen rikkoo perinteisiä jousisoittimiin liittyviä ennakkoluuloja. Yhtye koostuu viidestä musiikin ammattilaisesta, laulaen ja soittiminaan viulut ja sellot. Sovitamme ja sävellämme itse kaikki kappaleemme.

Ohjelmistoomme kuuluu pääsääntöisesti omaa tuotantoa mutta myös mm. rock- ja popklassikoita menneiltä vuosikymmeniltä sekä myös uudempaa tuotantoa. Coverkappaleissa on hittejä useilta artisteilta ja bändeiltä kuten Adele, Kiss, Radiohead, Queen ja Coldplay. Omissa sävellyksissämme on kuultavissa vaikutteita niin bluesista, indiestä, popista kuin kansanmusiikistakin. 

Tilaa StrongBows yrityksesi tilaisuuteen, pikkujouluihin, perhejuhlaan tai ihan mihin vaan tilaisuuteen, johon haluat ammattitaidolla tehdyn persoonallisen shown.vStrongBows tarttuu ennakkoluulottomasti uusiin ideoihin ja esittää tarvittaessa myös esimerkiksi elokuvamusiikkia tai muita musiikkityylejä toiveiden mukaan. 

Yhtye muuntuu tarvittaessa helposti myös klassiseksi kokoonpanoksi.

Jos haluatte laadukkaan ja monipuolisen jousisoitinyhtyeen esimerkiksi ruokailun taustamusiikiksi tai erilliseksi ohjelmanumeroksi, ottakaa yhteyttä!

Share This