Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta viihdettä mm. yritysjuhliin, häihin, asiakastilaisuuksiin, henkilöstöjuhliin, pikkujouluihin, harjannostajaisiin, lastentapahtumiin, messuille. Kauttamme musiikot hautajaisiin, muistotilaisuuksiin ja kotijuhliin, sekä festivaaleille ja muihin yleisötapahtumiin.
Ohjelmatoimisto viihteen maailmassa pyrkimyksemme on tuottaa ja toimittaa asiakkaille juuri heidän toiveidensa mukaista musiikkia ja viihdettä asiakkaan tilaisuuteen sopivalla sisällöllä. Ideanamme täten helpottaa asiakkaan mielikuvaa siitä miltä juuri hänen tilaisuutensa tai tapahtumansa tulisi näyttää ohjelman osalta.

Meiltä löydät artistit ja musiikin piinkovat ammattilaiset seuraavanlaisiin tapahtumiin:

– klubikeikat

– Yksityiset kotijuhlat

– Hautajaiset ja muistotilaisuudet
– festarikeikat
– konsertit
– kirkkokonsertit
– trubaduurikeikat, duot, triot,
– bilebändit

Kysy ohjelmapalveluista

Saara Ja Olli duoband

Poppia, rokkia ja iskelmää – kunnon meiningillä! Suurin osa tunnettuja covereita, mutta seassa omiakin biisejä. YouTube-kanava: Saara ja Olli duoband

The StrongBows

StrongBows on lahtelaislähtöinen jousiyhtye, jonka musiikki ja esiintyminen rikkoo perinteisiä jousisoittimiin liittyviä ennakkoluuloja. Yhtye koostuu viidestä musiikin ammattilaisesta, laulaen ja soittiminaan viulut ja sellot.  Kasvavan ohjelmiston kappaleet ovat kaikki yhtyeen itse säveltämiä ja sovittamia.

Ohjelmistoon kuuluu yhtyeen omaa tuotantoa sekä laaja skaala erilaista musiikkia, niin rock- ja popklassikoita menneiltä vuosikymmeniltä kuin tämän päivän radiohittejäkin. Coverkappaleissa on hittejä ulkomaisista kuin kotimaisiltakin muusikoilta (Adele, Kiss, Radiohead, Queen, Coldplay, Kraftwerk, Björk, Eppu Normaali, Reino Nordin, Cydenius). Yhtyeen omissa sävellyksissä on kuultavissa vaikutteita niin bluesista, indiestä, popista kuin kansanmusiikistakin. Ohjelmisto kasvaa jatkuvasti toivekappaleiden myötä genrerajojen yli. 

Voit tilata StrongBowsin yrityksesi tilaisuuteen, pikkujouluihin, perhejuhlaan tai ihan mihin vaan tilaisuuteen, johon haluat ammattitaidolla tehdyn persoonallisen shown. StrongBows tarttuu ennakkoluulottomasti uusiin ideoihin ja esittää tarvittaessa myös esimerkiksi elokuvamusiikkia tai muita musiikkityylejä.

StrongBowsista saat myös sooloviulistin tai -sellistin soittamaan. Yhtye muuntuu tarvittaessa helposti myös klassiseksi kokoonpanoksi ja pienemmät kokoonpanot kuten duot ja triot sopivat hienosti esimerkiksi vihkimisiin tai muihin tilaisuuksiin.

Sovitaan yhdessä sopiva kokoonpano ja ohjelmisto tilaisuuteesi sopivaksi! strongbowsband (a) gmail.com