Pop/jazz laulu

Tärkeää on että oppilas saa tunneilla laulaa mielimusiikkiaan.

Pop/Jazz laulu

Tunneilla otetaan ilo irti omasta äänestä instrumenttina ja erilaisten tunteiden tulkkina, on laulaja minkä ikäinen tahansa.

Tärkeää on että oppilas saa tunneilla laulaa mielimusiikkiaan. On se sitten vaikka poppia, rokkia, iskelmää tai jazzia, vanhaa tai uutta ja että oppilas pääsee mahdollisesti laajentamaan musiikkimakuaan.

Tunneilla voidaan tehdä omiakin lauluja!

Erilaisten harjoitusten ja eri tyylisten kappaleiden avulla treenataan ääntä soimaan kullekin luonnollisella ja vaivattomalla tavalla, ja siten että ääntä jaksaa laulattaa elämässä mahdollisimman pitkälle.

Tehdään muun muassa hengitys-artikulaatio- ja rytmiharjoituksia sekä erilaisia äänijumppia – kaikkea hauskaa mikä auttaa laulamaan pelottomasti.

Riittää että on halu ilmaista itseään laulamalla

Kuka tahansa voi aloittaa lauluharrastuksen milloin vaan. Riittää että on halu ilmaista itseään laulamalla, opettaja kyllä rohkaisee heittäytymään ja luottamaan omiin kykyihin!

Laulunopiskelussa on tärkeää oppia tuntemaan, miten oma ääni ja keho toimii ja miten omasta instrumentista voi saada pienillä muutoksilla valtavasti irti. Tämän voi oppia jokainen, joka vaan haluaa tälle hauskalle tutkimusretkelle lähteä! Ja se, miten omaa ääntä opetellaan rytmittämään ja tulkitsemaan eri tyylilajien mukaan, se vasta hauskaa onkin!

Musiikissa ja musiikinopetuksessa on tärkeää hauskanpito ja into sen tekemiseen. Oppilasta on tärkeä rohkaista heittäytymään ja luottamaan kykyihinsä, on sitten aloittelija tai jo vuosia musiikkia harrastanut

Pop/Jazz laulun opettajat

Anniina Myllyoja, Riikka Jaakkola

Tervetuloa laulamaan!

Lukukausi hinnat

Opetus
lukukausi
30min

445€

45min

655€

60min

890€

Hauskat Sävelet laulutunnit

Tervetuloa pop/jazz laulutunneille