Juhannus on vasta tuloillaan, mutta syksyn opetukseen ilmoittautuminen on jo käynnissä. Ilmoittautua voi sivujemme ILMOITTAUDU-sivun kautta.

Kaikista soittimista ja laulusta lisätietoja saa Marja Rouvalilta (gsm 040 838 9081 marja.rouvali [at] hauskatsavelet.fi). Myös vuokrattavista instrumenteistä, joita on vapaana vaihdellen. Eli kysyä kannattaa.

UUTUUTENA

Toimipaikkoja on nyt viisi: Pesäkallio, keskusta, Karisto, Jalkaranta sekä uutena Renkomäki. Renkomäen toimipiste sijaitsee Sylvia-kodilla (Kyläkatu 140, 15700 Lahti).

Suomessa täysin uutena opetusmuotona aloitamme Multi-Instrumenttiopetuksen, eli Multi-instrun ja Soivan Vuoden. Soivalla Vuodella tutustutaan eri soitinperheisiin, niiden historiaan, kokeilemalla, soittamalla ja oppimalla niiden alkeet yhdessä opettajan kanssa. Vuoden aikana on tarkoituksena saada alustavat tiedot musiikin perusteista laulaen ja soittaen, seikkailen luovassa musiikkimaailmassa ja löytää oma instrumentti jatkoa varten. Soittimiin tutustumme vuoden kierron innoittamina, musisoiden kunkin vuodenajan sävelmiä. (Vaskipuhaltimiin tutustumme syksyllä mm. metsästysaiheen parissa, tutustuen kunkin soittimen historiaan). Opetus on yksilöllistä ja täysin oppilaan omien kykyjen mukaista. Etenemme jokaisen omilla ehdoilla painottaen luovuutta, iloa ja yhteissoittoa.

Trinity College Londonin sekä Nelson Music Academy Spainin kanssa yhteistyössä on kehittynyt uusi tapa opettaa musiikin alkeita monipuolisesti, musiikillisella multi-instrumentti vuodella (Musical Introduction Year).

Multi-instrua opettaa Anna Degerman, joka on opiskellut Lahden Konservatoriossa sellon, käyrätorven ja saksofonin soittoa, myöhemmin klassista laulua ja pianoa. Anna soittaa myös erilaisia kitara-, huilu- ja rytmisoittimia. Kuoro, bänditoiminta ja musiikinperusteiden opetus on myös tuttua. Anna on erikoistunut oppimishäiriöihin ja multi-instrumenttiopetukseen ja valmistunut musiikinopettajaksi 2008. Musiikin opetus englanniksi ja espanjaksionnistuvat myös. Anna on asunut useita vuosia ympäri Eurooppaa.

Anna kokee musiikin opetuksen suurena ilona ja kokonaisvaltaisena tapahtumana, jossa voi olla käytössä yhden tunnin aikana koko orkesteri.

”Ope! Voidaanko soittaa taas orkesteria?”

Samankaltaiset artikkelit