Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi 5.12.2022 ja koskee Euroopan talousalueen ja Sveitsin kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://www.hauskatsavelet.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Jakaminen muille osapuolille

Jaamme näitä tietoja ainoastaan henkilötietojen käsittelijöille ja muille kolmansille osapuolille, joille on saatava suostumus.

Nimi: [name]
Maa: [country]
Tarkoitus: [purpose]

3. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme

4. Disclosure practices

We disclose personal information if we are required by law or by a court order, in response to a law enforcement agency, to the extent permitted under other provisions of law, to provide information, or for an investigation on a matter related to public safety.

If our website or organisation is taken over, sold, or involved in a merger or acquisition, your details may be disclosed to our advisers and any prospective purchasers and will be passed on to the new owners.

Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen.

Olemme estäneet täydellisten IP-osoitteiden sisällyttämisen.

5. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

6. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

7. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

8. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

9. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

10. Yhteystiedot

Musiikkikoulu ja Ohjelmatoimisto Hauskat Sävelet Ay
Savontie 138, 15230 Lahti
Suomi
Verkkosivusto: https://www.hauskatsavelet.fi
Sähköposti: if.televastaksuah@ilavuor.ajram
Puhelinnumero: +358 408389081

Liite

TIETOSUOJASELOSTE

  Hauskatsavelet.fi sivuston tietosuojasta vastaa Musiikkikoulu ja Ohjelmatoimisto Hauskat Sävelet avoin yhtiö. Rekisterin ylläpito / Marja Rouvali 040 838 9081
  • Y-tunnus 1777196-0
Savontie 138, 15230 Lahti

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet

Sivuston yhteydenottolomakkeiden kautta lähetettyjä yhteystietoja käytetään asiakaspalvelun mahdollistamiseksi. Kun lähetät yhteydenottolomakkeen, keräämme tiedon, joka on näkyvissä lomakkeella, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot.

Evästeet

Kolmannen osapuolen evästeet Kolmannen osapuolen evästeet ovat evästeitä, joita joku toinen taho asentaa laitteeseen meidän puolestamme. Näin tapahtuu silloin, kun jokin palvelutoimittaja tuottaa palveluita meille, kuten esimerkiksi analyysipalveluita tai palveluita, joiden ansiosta sivujamme voi jakaa sosiaalisessa mediassa. Jos esimerkiksi käytät nappeja jakaessasi sisältöä verkossa ystäviesi kanssa sosiaalisen median kuten Facebookin kautta, voi tämä kolmas osapuoli asettaa evästeitä koneellesi.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa.

Analytiikka

Seuraamme sivuston kävijäliikennettä ja tehokkuutta Google Analytics -analytiikan avulla. Käytämme tietoja myös markkinoinnin ja toiminnan kehittämiseen. Google Analytics tallentaa kävijöistä mm. paikkatiedon, selaimen tiedot ja sivun klikkaukset. Kaikki tieto on anonymisoitu eli yksittäistä käyttäjää ei voi tunnistaa.   Kenelle jaamme tietosi
Koulun opettajat
Tarjoamme kouluttajille vain rajoitettua tietoa heidän kursseilleen ilmoittautuneista opiskelijoista, mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite, puhelin, ja kurssi, johon opiskelija on ilmoittautunut. Nämä tiedot ovat Kouluttajalle saatavissa vain, kun opiskelija on ostanut tai ilmoittautunut mukaan Hauskat Sävelet Ay:n järjestämälle musiikinopetus kurssille Sivusto ja yritys ei tarjoa, myy, vuokraa tai luovuta kuluttaja asiakkaiden tai yritysten välisiä tietoja eteenpäin muille ulkopuolisille tahoille.
Hauskat Sävelet
Sivuston ylläpitäjillä on pääsy kaikkeen sivuston kautta kerättyyn tietoon. Ylläpitäjien tunnukset on suojattu vahvalla salasanalla eikä tietoja käsitellä sivuston omien järjestelmien (verkkosivusto, viestiyhteydet, laskutusohjelma) ulkopuolella.   Joku muu, kuka Luovutamme tietoja ainoastaan viranomaisen pyynnöstä. Jos sivuston ylläpidossa käytetään alihankkijoita, joilla voi tehtäviensä johdosta olla pääsy joihinkin sivuston keräämiin tietoihin, on heidän sitouduttava sivuston tietosuojakäytäntöihin. Sivusto ei myy, vuokraa tai luovuta käyttäjien tietoja eteenpäin.   Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä tai luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Mikäli tietoja siirretään EU/ETA alueen ulkopuolelle, noudatetaan Euroopan Unionin laatimia tietosuojan mallilausekkeita.   Tiedon säilöntä Tallennamme rekisteröityneiden asiakkaiden /  lomakeprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi Jos olet asiakkaamme, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedot, jonka olet meille antanut. Sinulla on oikeus pyytää myös henkilötiedon ja osoitetietojen oikaisemista Voit myös pyytää henkilö- ja asiakastietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Kaikissa tähän tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä ja rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa yhteyttä tulee ottaa selosteen alussa mainittuun henkilöön.