Lukukautemme alkaa viikolla 34 ja ilmottautumiset ovat jo viikolla 33.
Kesä näyttää juuri tällä hetkellä parhaat puolensa ja tietokoneen äärellä istuminen tuntuu erittäin vaikealta, kun se on minulle erittäin hankalaa ja koko ajan pitää oppia uusia juttuja ja juuri kun luulet oppineesi, painatkin jotain nappulaa ja koko monen tunnin työsi onkin pyyhkiytynyt jonnekin toisiin galakseihin huipputekniikankin tavoittamattomiin sfäärihin. Pahimmassa tapauksessa onnistun hhävittämään kaikki mahdolliset pohjat ja vaivalla toisten luomat hienot järjestelmät.
Kiitos uuden läppärini, pystyn tekemään töitä ihanassa ilmapiirissä mökkimme terassilla valkoisen aurinkovarjon alla tuulen leyhytellessä järviveden pehmentämiä hiuskarvoja. Katse ja ajatukset harhailevat toki tuon tuostakin jonnekin muualle, mutta aina saa kopattua jonkun uuden idean tai ajatuksen ja sitähän voi lähteä kehittämään uusiksi villeiksi utopioiksi. Voi kun tietäisitte, mitä ideoita pulppusi, kun juuri äsken lensi komea ja uljas kurki tuohon rantakaislikkoon saapastelemaan. Kurki-saappaat-kaislikko-havina-musiikkikoulu-tarina-matinea-runo-sävellys. Laitetaanpa muhimaan. Vielä kuulette.
Ihan jo hihkun taas intoa ja uusia ideoita koulumme toimintaan ja opetukseen, katsotaan, mitkä toteutuvat ja mitä vielä jalostetaan.
Ihanaa, kun opetus taas alkaa, se on hauskaa, kuten kaiken uuden suunnittelukin.
Tämä tietokoneen käyttö vaan on haaste tällaiselle taivaanrannanmaalarille, jonka taivas on välillä purppurainen ja hetkessä muuntuu kaikiksi maailman pirskahteleviksi väreiksija jopa harmaan värittömät sävyt saavat huokauskia aikaan. Ihanaa kesäviikonloppua!

Samankaltaiset artikkelit