Musiikkikoulu ja Ohjelmatoimisto Hauskat Sävelet Ay on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: marja.rouvali@hauskatsavelet.fi.

Kaikkia henkilötietoja, jotka annat meille vastauksesi tai tietopyyntösi yhteydessä, käytetään vain tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Musiikkikoulu ja Ohjelmatoimisto Hauskat Sävelet Ay:lle tai kolmansille osapuolille, jotka ovat itse sijoittaneet sisällön tai joilta Musiikkikoulu ja Ohjelmatoimisto Hauskat Sävelet Ay on hankkinut käyttöluvan.

Näiden materiaalien kopioiminen, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Musiikkikoulu ja Ohjelmatoimisto Hauskat Sävelet Ay:n kirjallista lupaa, paitsi ja vain siltä osin kuin pakottavassa laissa (kuten lainausoikeus) toisin määrätään, ellei tietty sisältö toisin määrää.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.